Btoy: entrevistes

Una vegada definit el guió de les entrevistes i quins espais serien adequats per anar a fer les preguntes, es va sortir a fer-les. Es va dividir la classe en dos grups: un va anar a l’Ateneu de Nou Barris i l’altre al mercat.

Ateneu

L’entrevista a l’Ateneu va ser sorprenent: les respostes no encaixaven a les preguntes! El grup va veure que no tothom responia als estereotips que teniem marcats i va ser molt interessant veure com hi havie vides que eren viscudes fora del que els alumnes s’havien plantejat com a model.

Tant per als alumnes com per al projecte va ser una entrevista molt enriquidora i volem agraïr especialment als professionals de l’Ateneu que la féssin possible, i tant amena!

Mercat

Per l’hora de la realització de l’entrevista, al mercat hi havia poca gent, majoritàriament dones, ja fóssin paradistes o gent que anava a comprar. També tenien edats més avançades que no pas les de les professionals de l’Ateneu. Va servir per fer notar encara més les diferències entre les respostes!

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s