Btoy: entrevistes

Una vegada definit el guió de les entrevistes i quins espais serien adequats per anar a fer les preguntes, es va sortir a fer-les. Es va dividir la classe en dos grups: un va anar a l’Ateneu de Nou Barris i l’altre al mercat.

Ateneu

L’entrevista a l’Ateneu va ser sorprenent: les respostes no encaixaven a les preguntes! El grup va veure que no tothom responia als estereotips que teniem marcats i va ser molt interessant veure com hi havie vides que eren viscudes fora del que els alumnes s’havien plantejat com a model.

Tant per als alumnes com per al projecte va ser una entrevista molt enriquidora i volem agraïr especialment als professionals de l’Ateneu que la féssin possible, i tant amena!

Mercat

Per l’hora de la realització de l’entrevista, al mercat hi havia poca gent, majoritàriament dones, ja fóssin paradistes o gent que anava a comprar. També tenien edats més avançades que no pas les de les professionals de l’Ateneu. Va servir per fer notar encara més les diferències entre les respostes!

 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s