Miquel Garcia: preparació

En la primera sessió, es va decidir fer un projecte que donés valor positiu a l’entorn en el que vivien o estudiaven. Tot i que molts alumnes no vivien al barri, o hi havien viscut o hi passaven hores ja que estudiaven allà. Tothom coincidia en que era un barri viscut de manera negativa, o almenys profundament desconegut.

Amb l’objectiu de positivar-lo, es va acordar fer una mena de campanya publicitaria per mostrar el barri des de dins. Aquesta campanya recolliria les percepcions dels alumnes i, si es podia, serviria per produïr materials amb els que recaudar fons per al viatge de final de curs.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s