Treball en xarxa

Paralelament a la tasca que s’ha fet a l’aula, hem anat desenvolupant una línia de treball per cosir NOVA al barri. El fil del que millor podiem estirar per fer més evident aquesta col·laboració era el que es generava a partir de la intervenció mural.

Mentre que Andrea Michaelsson s’ha centrat més en el contingut de la peça amb els alumnes, des de Difusor s’ha volgut donar donar una dimensió territorial a aquesta futura intervenció. Aquesta “dimensió territorial” s’ha volgut buscar incorporant nous agents.

Per aconseguir-ho, es va fer una crida oberta a entitats i a tothom qui hi podés estar interessat, el resultat de la qual va ser la incorporació  a NOVA del curs de pintura del PFI de l’Escola Sant Josep Oriol, a més de obrir possibilitats de col·laboració amb els educadors de carrer i alguna jove a títol individual.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s