Btoy: estudi urbanístic

Una de les tasques que es va encomanar als alumnes era que féssin un comentari, dibuixat, sobre el seu entorn. El mural no és un llenç en blanc, sinó que estarà emplaçat a l’espai públic del barri. Un barri que té una història determinada i un present determinat. Quin és aquest origen? Com neix la Trinitat Nova? Com es construeix? Quin tipus de teixit social genera aquest urbanisme?

Totes aquestes preguntes son les que sorgeixen al parlar de barraquisme i de la transformació que ha patit, i encara pateix, la Trinitat Nova. Aquests son els dibuixos que han fet els alumnes per il·lustrar aquesta transformació.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s