Btoy: mural acabat!

A la darrera sessió hi havia molta feina! Calia pintar les plantilles, de diverses capes, que donarien l’aspecte definitiu al mural. Es tractava de dues peces de 4 capes cadascuna de l’artista Carmen Amaya. Dona, feta a si mateixa, amb un paper a la gestació del barri, escollida per representar l’energia i la força d’algú que ve d’un barri humil. El desaparescut Somorrostro al seu cas, però podria ser la Trinitat Nova en un futur.

En aquesta sessió, la darrera, els alumnes van aprendre a plantejar la intervenció amb una plantilla multicapa. Andrea les portava ja ordenades, però es va explicar els secrets de les ombres i les llums per buscar el realisme en una plantilla.

4 imatges al llarg del mural van suposar el final de la feina al mural, del qual n’explicaran el procés de treball el proper dia 22 de març a la Biblioteca de l’Institut.

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s