Miquel Garcia: tancant el cercle.

La sessió d’avui era important perquè suposava un dels punts culminants del projecte. Si bé és cert que n’hi haurà d’altres (la presentació del 22 de març o el muntatge d’una paradeta per vendre les samarretes per Sant Jordi), avui es tancava un cercle.

Primerament, era important perquè avui tornàvem algunes de les mateixes localitzacions que haviem visitat el primer dia, però les miràvem amb uns ulls completament diferents. Hi tornàvem amb la sensació de que ens les haviem apropiat. Aquelles runes, edificis derruïts que ens havien pres, aquells passadisos semi-públics entre edificis fets malbé i aquells solars sense ús, s’havien convertit en el nostre discurs. Un discurs atravessat ara per una major comprensió de la realitat que l’envolta, una realitat que ara, era més nostra. Seva. Dels alumnes que cada vegada ho son menys i cada vegada son més protagonistes.

Si a l’anterior entrada veiem aquest empoderament a través de l’estampació de samarretes, en aquesta sessió hem vist la capacitat movilitzadora de la fotografia. Fer-se fotografies amb les samarretes posades, ensenyant els missatges i fotografies triades per ells, i fer-les en els llocs on ells son els protagonistes, amb unes samarretes que ensenyaven aquestes mateixes ubicacions, ha suposat tancar un cercle d’una manera especial.

Però és que a més, ha estat una sessió on han après fotografia d’un especialista en persones: tracte, savoir-faire i professionalitat en una sessió on, amb la inestimable ajuda de Bito Cels, han après de llum, de posar (tot i que d’això ens fa la sensació que ja en sabien una estona llarga!), d’enquadrar… Una sessió fantàstica amb un resultat que tenim ganes de veure. De moment, us deixem amb el making of…

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s