Noves sessions d’estampació de samarretes

El projecte de Miquel Garcia era un projecte plantejat de manera oberta des d’un principi. Aquest plantejament era arriscat des del punt de vista dels resultats però s’ha demostrat efectiu des del punt de vista educatiu… Després d’unes sessions de pensar, discutir i elaborar, a través de derives, mapes conceptuals i dinàmiques de consens, en que alguns dels alumnes amb més dificultats els costava de seguir, s’ha arribat a un punt en que la pràctica ha despertat l’interès de molts. Primer amb la fabricació de xapes i, després, amb l’estampació de samarretes.

Gràcies a la col·laboració del Kasal de Roquetes, es van poder realitzar dues sessions d’estampació, i s’ha obert la possibilitat de realitzar-ne d’altres, ja fora del projecte NOVA, però aprofitant els materials que s’hi han generat.

El resultat ha estat un sèrie de sessions extra. La darrera es va realitzar el dimarts 13 de març, i n’hi ha previstes d’altres fins Sant Jordi, per acabar d’estampar les 80 samarretes que es pretenen posar a la venda llavors per finançar el viatge de final de curs. Un repte que, de moment, va pel bon camí.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s