Miquel Garcia: fotografies finals

Com explicàvem a l’anterior entrada, la darrera sessió va suposar el tancament (momentani) del projecte. Tornàvem als llocs que haviem recorregut a les primeres derives, amb una altra mirada. Aqui us deixem algunes de les fantàstiques fotografies que va fer Bito Cels en una jornada inolvidable.

Certament, tot el projecte va ser un crescendo d’empoderament i aprenentatges: des del moment inicial en que es va consensuar el tipus de projecte que realitzariem amb els alumnes, fins als diferents moments derives fotogràfiques, pluja d’idees, tria dels slogans i imatges… fins a les primeres proves gràfiques. Primer les xapes i després les samarretes, van ser els dispositius a través dels que es va anar donant forma a una nova mirada sobre el propi territori.

També els alumnes van anar trobant el seu lloc a través de les diverses activitats proposades: algunes més reflexives i d’altres més pràctiques (van aprendre a fer xapes, serigrafia, fotografia), però totes van servir per dur-los a un projecte complert que no s’acabarà aqui.

Seguirem!

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s