Èxit de la primera Jornada NOVA!

L’IETN pretén constituïr-se en un projecte educatiu obert al barri de la Trinitat Nova. En aquesta línia, la seva biblioteca s’ha de convertir en un agent dinamitzador d’iniciatives culturals, tant enfocades a l’alumnat del propi IETN com de projectes que en traspassin les seves portes.

Per aquest motiu, es va escollir l’acte de presentació de la biblioteca a l’alumnat de 2n, 3r i 4t d’ESO com el marc ideal per realitzar la Jornada NOVA, on s’han presentat els projectes que han realitzat Btoy i Miquel Garcia.

La Jornada ha comptat, a més, amb la participació especial de Roc Blackblock, com a exemple de muralista que enfoca la seva tasca artística buscant explícitament un discurs transformador. Volem agraïr especialment la feina a l’equip de Pla de Barris i de l’IETN.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s