Vermibus: primera sessió

La primera sessió de Vemibus va tenir dues parts. En la primera es va presentar el treball de l’artista; la seva trajectòria, motivacions i projecció d’un vídeo que resumia un dels seus projectes: Unveiling Beauty.

A la segona part, es van clarificar, amb la inestimable ajuda d’uns alumnes més que col·laboradors, alguns dels aspectes de la categorització social del gènere. Aquesta categorització serà la base que ens servirà per qüestionar la idealització de la bellesa femenina a la publicitat, aixì com els rols profundament marcats patriarcalment atribuïts a la dona i home en els entorns publicitaris en que treballa l’artista.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s