Makea: esborranys de l’estructura del dispositiu mòbil

A la sessió d’avui amb Makea hem seguit ensamblant els altaveus. A la darrera sessió haviem comprovat que aconseguiem fer-los sonar, però ara calia donar-los solidesa. Hem fet servir el torn vertical per fer forats als suports (cons de carretera, fustes previament tallades amb la caladora), hem seguit connectant els amplificadors i, sobretot, s’ha començat a anar una mica més enllà.

Una vegada tinguem els altaveus incorporats a les estructures que hem anat trobant, caldrà incorporar-los a una estructura mòbil, que cal dissenyar i construïr. Doncs avui s’ha començat a pensar, dibuixar i fer les primeres probatures de funcionalitat d’aquesta estructura: a partir de pupitres escolars en desús, s’ha aconseguit crear una caixa que haurà d’aguantar el pes dels diferents altaveus.

A l’acabar, el grup que ha dissenyat els prototips ha explicat què havien estat pensant i provant. El proper dia a muntar-ho!

Aconseguirem incorporar-los amb la suficient resistència com per moure el carro? El taller avança a bon ritme, però cada nou pas és un repte!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s