Makea: suport mòbil

A la part en que es treballa l’estructura, teniem més o menys clara quina havia de ser la estructura. A l’anterior sessió que vam dedicar a l’estri de moment batejat com a carro, vam consensuar el disseny i fer les primeres aproximacions de modelat.

En aquesta sessió, es tractava de donar-li la forma definitiva a partir del que s’havia consensuat: calia trobar un segon pupitre, soldar-lo i anar treballant l’estructura externa per allotjar els altaveus… no poca feina, que es va realitzar en dues sessions.

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s