Vermibus: dissolvent… la publicitat!

Per fi ha arribat el dissolvent, i amb ell el gran dia. Després de no pocs aspectes logístics per solucionar -trobar, i adquirir, un dissolvent eficaç i que no fos tòxic per als alumnes no ha estat fàcil- disposem finalment d’una ampolla de CitroSolv que ens permetrà aconseguir efectes similars als de l’obra original de Vermibus, sobre cert tipus de paper de revista impresa en offset.

La consigna és senzilla: disfruteu! Observant les mínimes condicions de seguretat -tot i que no sigui tòxic, cal igualment anar amb compte- els i les alumnes es posen a treballar. No hi ha normes; ténen prou bagatge per saber identificar la informació rellevant a les imatges, i hem treballat prou la crítica i els aspectes visuals de l’obra de l’artista com per que es puguin llançar a crear les seves pròpies obres.

Aqui en teniu els resultats, alguns de meravellosos! La màgia de la química unida a la màgia de la creativitat!

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s