Inici taller d’Aprenentatge i Servei amb Pere Grané.

Seguim amb la tasca de suport al gran projecte educatiu que es duu a terme des de l’IETN.

En aquest primer trimestre del curs 2018/19, engeguem un taller d’Aprenentatge i Servei a través de l’art urbà. En aquest taller, liderat per Pere Grané, volem donar suport a la tasca que realitzen les entitats socials i veïnals del barri de la Trinitat Nova a través de la creació d’un mural que cridi a la participació, realitzat a partir del contacte amb aqueses entitats i del treball elaborat a l’aula amb un grup de nois i noies de 2n i 3r d’ESO.

Pere Grané és sociòleg i educador, Doctor amb una tesi sobre “Joves, art urbà i formació comunitària”, formador de professors i compta amb una àmplia experiència en projectes artístics i comunitaris amb joves.

En aquests primera sessió, per trencar el gel, s’ha dedicat principalment a dibuixar i a perdre la por a crear per un mateix, element bàsic per a l’èxit del projecte. Dijous vinent serà moment d’entrar en contacte amb algunes de les entitats del territori perquè expliquin la seva feina i trobar maneres d’ajudar a visibilitzar-la!

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s